Forma-1 Kanadai Nagydíj

Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. Folytatódnak a vizes vb küzdelmei tenisz kézilabda és vívás is van a kínálatban.


Pin On Forma 1 2016

Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat.

. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. Jön a Kanadai Nagydíj. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni.

Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők. Kanadai Nagydíj rajtrács. A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült.

1 day agoF1 Hírek Forma1. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. 1 day agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI.

Szoros csatában Verstappen-győzelem Kanadában Leclerc az 5. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve.

FORMULA1 KANADAI NAGYDÍJ MONTREAL. Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának.

Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26. A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. 1 day agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam.

Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos.

Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj.

A montreali aszfaltcsík ugyan ezúttal nem úszott víz alatt de így is bőséges mennyiségű csapadék hullott a pályára helyi idő szerint szombat reggel óta. Kanadai Nagydíj rajtrács. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően.

Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral. 2 days agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

1 day agoA Forma-1-es Kanadai Nagydíj dobogósai b-j. 1 day ago1931 - F1. Próbáltam megelőzni Maxot mondta karrierje ötödik második helyét követően Sainz.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. Csütörtöki arcát mutatta az időjárás a Forma-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzésén. Jó hír a későn fekvőknek.

Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg.

Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. Versenyzők és csapatok helyezései.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés a versenyről. Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. Carlos Sainz spanyol Ferrari 2 Max Verstappen holland Red Bull 1 Lewis Hamilton brit Mercedes 3 Nyomtam ami a csövön kifért nem hagytam felesleges centiket a falak mellett.

Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.

Nagy csatát vívott egymással a Kanadai Nagydíj győzelméért Max Verstappen és Carlos Sainz a dobogó legalsó fokára pedig Lewis Hamilton fért fel. Az időmérő előtti utolsó gyakorlás hűvös. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9.

Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények.

2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1. Ez az esemény véget ért. Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye.

Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában.

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható. A mezőny végéről induló Charles Leclerc az ötödik.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. A 2022-es évad 9.


I Pinimg Com 736x Ad 18 64 Ad1864b6ff3344f730143da


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Pin On Formula 1 Racers

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel